Kattoremontti Joensuu

Toteutamme kattoremontteja Joensuussa. Kattoremontti on ammattilaisille rutiinitoimenpide, puramme vain vanhan ja asennamme uuden tilalle jopa parissa päivässä. Toteutamme kokonaisvaltaiset kattoremontit alusta loppuun pitkällä kokemuksella ja sen myötä kertyneellä rautaisella ammattitaidolla. Pellityksistä meillä on jo kymmenten vuosien kokemus. Tilaa nyt kattoremontti edullisesti! Kattoremontti Joensuu – tilaa helposti tästä.

Kattoremonttien hinnat, aivan kuten laatukin saattaa vaihdella yllätävänkin paljon eri toimijoiden välillä. Siksi päätimme kirjoittaa hieman yhteisistä toimintatavoistamme. Raksafiman tavoitteena on tuottaa jokaiselle asiakkaalleen pitkällä tähtäimellä järkevin kattoratkaisu. Useissa tapauksissa remontti on vältettävissä! Kysy kattoasiantuntijalta miten.

Remontoimme peltikatot

Kattoremontti Joensuu pellit vaihtamalle Peltikatto voidaan remontoida pelkästään pellit vaihtaen tai koko kattorakenteet uudistaen. Ratkaisun valintaan vaikuttavat keskeisesti elämäntilanteesi ja yksilölliset toiveesi. Siksi toivomme sinun itse osallistuvan oikean ratkaisun valintaan ja näin voit auttaa meitä pääsemään tavoitteeseemme valitsemalla kattosi tekijän oikein – vaikka kattoremontin saisitkin tilattua kalliimmalla muualta. Joskus kattoremontti vältetään pinnoittamalla nykyinen katto uuteen uskoon. Riittäisikö maalaus teidän katolle? Kattoremontti Joensuu.

Kattoremontti Joensuu

Uudet pellit

Käyttämämme pellit ovat laadukkaita suomalaisia kestotuotteita. Valittavana on mm. tiilikuvioiset, lukkosaumatut tai aaltokuviolliset kattopellit aina edulliseen hintaan. Monipuolinen peltiprofiilovalikoimamme takaa aina sopivat pellit juuri teidän tarpeisiinne. Kattoremontti on hetkessä ohi, ja vanhat pellit menevät asianmukaiseen kierrätykseen.

Kattoturvatuotteet

Laadukkaat kattoturvatuotteet valmiiksi asennettuna. Tilaa tästä.

Kattoturvatuotteilla varmistetaan esimerkiksi nuohoojaan turvallinen kulku katollasi. Myös kattosi huoltotoimenpiteet onnnistuu turvallisesti kunnollisia kattosiltoja käyttämällä. Meiltä saat myös laadukkaat lumiesteet, jotka suojaavat kulkuväylien edustan turvallisuutta.

Riittääkö pinnoitus?

Katon pinnoitus on usein remonttia edullisempi ja järkevämpi ratkaisu – myös yhteisen ympäristömme kannalta. Kattopinnoitus sopii lähes kaikikille kattotyypeille: esim. peltikatoille, huopakatoille, tiilikatoille ja mineriittikatoille.

Tiimi

Tiimimme muodostetaan aina reippaista suomalaisista ammattilaisista. Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia kasvavaan porukkaan. Lähetä avoin hakemus, rekrytoimme tiimiimme uusia osaajia aina kun löydämme tehtäviimme soveltuvan ammattilaisen.

Konsepti

Viemme vanhat pellit pois silmistäsi ja toimitamme jätteet asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Asennamme uudet pellit takuutyönä parissa päivässä. Peltikaton remontointi sujuu ammattilaisilta helposti ja turvallisesti.

Kautamme saat siis yhdellä tilauksella kaiken tarvitsemasi kattoremonttia ajatellen.

Laatu

Laadun varmistamiseksi käytämme aina parhaita saatavilla olevia suomalaisia materiaaleja ja osaavaa työvoimaa. Annamme työllemme aina vähintään 2 vuoden takuun.

Ekologisuus

Olemme myös perillä ilmaston ja ympäristön tilanteesta ja siksi toimimme mahdollisimman ekologisesti. Huoltotoimenpiteet ajoissa ennaltaehkäisevät kalliita ja ympäristöä kuormittavia remontteja. Tue sinäkin kestävää kehitystä, se on työtä yhteisen maapallomme hyväksi.

Voit osallistua tarinaamme ainoastaan ottamalla yhteyttä. Tästä pääset yhteystietoihin.

Tässäpä vielä vinkkejä erilaisista moderneista ja ympäristöystävällisistä huoltoratkaisuista:

Vanhan huopakaton pinnoitus polyurealla? Lue lisää.

Peltikaton maalaus? Lue lisää.

Katon pesu? Lue lisää.

Kattoremontti vai pinnoitus?

Päätetään yhdessä. Ota yhteyttä.

Kattoremontti Joensuu

Kattoremontti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *