Ikkunaremontti Joensuu

Joensuun helpoin ikkunaremontti edullisesti! Asennamme uudet ikkunat Joensuussa sekä koko Pohjois-Karjalan alueella. Meillä on jo kahden vuosikymmenen kokemus laadukkaista ikkunaremonteista. Yrityksemme toteuttaa ikkunaremontit Joensuussa ja nyt myös koko Pohjois-Karjalan alueelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vain parhaista materiaaleista!

Toteutamme laadukkaat ikkunaremontit Joensuussa.

Ikkunaremontin kotiisi Joensuussa saat tilattua edullisesti meiltä. Kysy rohkeasti tarjousta ikkunaremontista! Kysy tarjousta tästä.

Tuotteemme:

Tuotteet ovat korkealaatuisia Suomalaisia Hit-Nordic ikkunoita ja ovia, jotka valmistetaan mittatilauksena tarpeitanne varten. Tästä voit tutustua tehtaan kotisivuihin: https://www.hit-nordic.com

Ikkunat

Toimitamme ikkunat asennettuina kotiisi kaikkialla Joensuussa. Uudet ikkunat saattavat antaa jopa parhaat päivänsä nähneelle kodille modernia henkeä kunnioittavan ulkonäön. Visuaalisen ilmeen parantumisen myötä ne pienentävät myös energiankulutusta merkittävästi. Siksi myymme ja asennamme laadukkaita, ekologisia ja taatusti suomalaisia ikkunoita edullisesi ja pitkällä takuuajalla. Omien toiveiden mukaisilla luukuilla ja oikeaoppisella asennuksella voidaan kaiken muun viihtyisyyden lisäksi parantaa ikkunoiden käyttömukavuutta, helpottaa ikkunoiden pesemistä, unohtamatta huolettomia kodin hengen mukaisia ja toimintavarmoja kaihtimia.

Ovet

Markkinoiden tiukimmat laatustandardit täyttävät upeat 100% suomalaiset ikkunat paikallisen ammattilaisen valmiiksi asentamana.

Toimitamme ikkunat ja ovet asennettuina suoraan kotiisi niiden omalle paikalleen. Laatuikkunat antavat uuden ilmeen vanhallekin kodille ja pienentävät energiankulutusta merkittävästi. Siksi myymme ja asennamme laadukkaita, ekologisia ja taatusti suomalaisia ikkunoita edullisesti kaikkialle maakuntaamme. Hyvällä valinnalla ja oikeaoppisella asennuksella voidaan parantaa kodin energiatalouden lisäksi myös sisätilojen viihtyisyyttä.

Asennus:

Saat tilattua ikkunoiden asennuksen suoraan meiltä ilman välikäsiä. Myymme yleensä ikkunat ja ovet valmiiksi asennettuina, koska se on asiakkaan kannalta helpoin ja riskittömin tapa tehdä ikkunaremontti. Siinä säästää pitkän pennin, kun jättää turhat myyntikulut minimiin. Olemmekin Hit-Nordic ikkunoiden ja ovien virallinen jälleenmyyjä Joensuussa ja saat kauttamme yhdellä tilauksella ikkunat, ovet, kaihtimet, asennukset, listoituksen, tiivistyksen ja oheistarvikkeet – kaikki samaan edulliseen hintaan yhdellä sopimuksella.

Pintakäsittely

  • Ikkunoiden pintakäsittelyn voit valita laajasta värikartastamme, josta löytyy useiden vakiosävyjen lisäksi iso joukko erikoisvärejä ja kuultokäsittelyjä tyyliinne sopivaksi.

  • Kaikki maalimme ovat ympäristöystävällisiä vesiohenteisia akrylaattimaaleja ja niiden kestävyydestä on vuosien kokemus.

Lasit

  • Lasit valitaan kohteen mukaisesti, jolloin ratkaisu palvelee parhaiten käyttötarkoitusta. Eristyslasielementit tuovat kotiisi lämpimän lasipinnan ja ulkopuitteen lasitus pysäyttää veden, lumen ja lian. Halutessasi voit valita ikkunaan erikoislasin tuomaan näkösuojaa, kodikkuutta tai turvaa.

  • Käytämme kaikissa ikkunoissamme optisesti suoraa float-lasia, jonka paksuus vaihtelee käyttökohteen mukaisesti 4-6mm. Eristyslasien välissä käytämme eristyskaasua.

Tiivistys

  • Käytämme korkealaatuista, kestävää ja joustavaa TPE-tiivistettä, jonka profiili on suunniteltu erityisesti HIT-Nordic ikkunalle, takaa tiiviin ja pitkäikäisen ratkaisun.

Puuosat

  • Kaikki käyttämämme puumateriaali on oksatonta, pituusjatkettua, kovaa mäntypuuta.

Ulkoverhousalumiiini

  • Ikkunoiden ulkoverhousalumiini on pursottamalla valmistettua tukevaa alumiiniprofiilia, joka maalataan erityiskestävällä polttomaalauksella. Profiili on tyylitellysti muotoiltu antaa ikkunalle kauniin ajattoman ulkonäön.

Varusteet

  • Laajasta varusteluettelostamme löydät tarpeisiisi sopivat laadukkaat sälekaihtimet, hyttyspuitteet, piilomekanismit, pikakiinnitykset sekä monia muita arkea helpottavaa ratkaisua.

 

Ikkunaremontit Joensuussa aina edullisesti. Kysy tarjous jo tänään.

Palvelumme:

Ikkunaremontti, ikkunaremontit, ikkunaremontointi, edullinen ikkunaremontti

Alueella:

Pohjois-Karjala:
Joensuu, Kontiolahti, Outokumpu, Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Polvijärvi, Rääkkylä, Lieksa, Ilomantsi, Nurmes

Ota yhteyttä!

Ikkunaremontti Joensuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *