Ikkunat ja ovet Joensuussa

Joensuun helpoin ikkunaremontti edullisesti! Asennamme uudet ikkunat Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Uudet ikkunat ja oheistarvikkeet samalta toimittajalta samaan aina edulliseen hintaan.

 

Ikkunat

Ikkunat asennettuina kotiisi Joensuussa ja lähiseudulla. Uudet ikkunat saattavat antaa jopa parhaat päivänsä nähneelle kodille modernia henkeä kunnioittavan ulkonäön. Visuaalisen ilmeen parantumisen myötä ne pienentävät myös energiankulutusta merkittävästi. Siksi myymme ja asennamme laadukkaita, ekologisia ja taatusti suomalaisia ikkunoita edullisesi ja pitkällä takuuajalla. Omien toiveiden mukaisilla luukuilla ja oikeaoppisella asennuksella voidaan kaiken muun viihtyisyyden lisäksi parantaa ikkunoiden käyttömukavuutta, helpottaa ikkunoiden pesemistä, unohtamatta huolettomia kodin hengen mukaisia ja toimintavarmoja kaihtimia.

Ovet

Markkinoiden tiukimmat laatustandardit täyttävät upeat 100% suomalaiset ikkunat paikallisen ammattilaisen valmiiksi asentamana.

Toimitamme ikkunat ja ovet asennettuina suoraan kotiisi niiden omalle paikalleen. Laatuikkunat antavat uuden ilmeen vanhallekin kodille ja pienentävät energiankulutusta merkittävästi. Siksi myymme ja asennamme laadukkaita, ekologisia ja taatusti suomalaisia ikkunoita edullisesti kaikkialle maakuntaamme. Hyvällä valinnalla ja oikeaoppisella asennuksella voidaan parantaa kodin energiatalouden lisäksi myös sisätilojen viihtyisyyttä.

Kaihtimet

Kaihtimet ja lisätarvikkeet valmiiksi asennettuina.

Ikkunalistat

Huoliteltu ikkunaremontti kokonaisuus sisältää myös ikkunalistat. Mallistostamme löydät kivan muotoiset ja väriset listat juuri teidän kotiinne, valinnanvapautta kunnioittaen. Ikkunalistat tulee mittatilauksena ikkunapenkissä oikeaan kulmaan säädettyinä.

Smyygilistat

Ikkunan sivulista on mahdollista valita esimerkiksi L-kirjaimen muotoisena niin puisena kuin peltisenäkin.

Ikkunainfo – tietoa erilaisista ikkunalaseista.

Tästä voit hankkia lisää tietoa liittyen ikkunalaseihin tai heistuotteisiin.

3 vai 4 lasia?

Suomessa hurjalla vauhdilla yleistyvien 4-lasisten ikkunoiden suosiolla on syynsä: sähkönhinnan noustessa tulee aina vain kannattavammaksi hankintahinnaltaan hiukan arvokkaammat, paremmin eristävät 4-lasiset ikkunat. Toisaalta 3-lasisetkin tuotteet ovat jo kehittyneet suomalaisia olosuhteita vastaaviksi. Valinta on teidän.

Erilaisia lasityyppejä:

Auringonsuojalasi

Eristyslasi tai lämpölasi

Itsepuhdistuva lasi

Karkaistu lasi

Kovapintainen tai kovapinnoitteinen selektiivilasi

Laminoitu lasi

Lankalasi

Selektiivilasi

Palonsuojalasi, palonestolasi

Tasolasi

 

Onko ikkunanoiden valinta hankalaa?

Ainahan voit soittaa, ja kysyä kokeneen asiantuntijan suositukset teille soveltuvasta kokonaisuudesta.

Kysy tarjous!

Ikkunoiden asennus

Hakutulokset “Ikkunoiden asennus

 • 31.10.2017 22:40:sta
  Permalink

  Hei, tämä on kommentti.
  Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
  Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *